An Lemmens: ‘Ik ga je blokkeren’

98
Foto: Photo News

De donderdag van An Lemmens is op een minder leuke manier begonnen, zij had op haar sociale media last van een trol. Een vrouw beschuldigde An ervan om helemaal geen dierenliefhebber te zijn en zelfs geld te vragen voor een foto.

An Lemmens had op haar sociale media een bericht over Bowie gepubliceerd, een lammetje dat met een vergroeide achterpoot werd geborgen en waarvoor ze vorig jaar een oproep deed om geld in te zamelen om Bowie te opereren.

An ging op bezoek bij Dierenopvang Lamana waar Bowie verblijft en deed tegelijkertijd een oproep om de opvang te steunen. Een mooie oproep, want de opvang van dieren is belangrijker dan ooit. Kijk maar naar de asielen die vol zitten en geen nieuwe honden meer opvangen.

Eén iemand vond het donderdagavond nodig om An Lemmens door het slijk te sleuren en beschuldigde An ervan om niet voldoende met haar drie honden te gaan wandelen. Dat zou volgens de vrouw die kritiek had nodig zijn en onmogelijk zijn met het drukke leven van de presentatrice. De vrouw leek wel met An te willen afrekenen en ging er met haar commentaar los over.

An Lemmens reageerde nog één keer en schreef dat ze de vrouw ging blokkeren. Of het zover kwam, is niet duidelijk. Wel is het zo dat An Lemmens alle reacties ondertussen verwijderd heeft, want haar wall op Facebook was ondertussen een schandpaal geworden. Niet aan het adres van An – want iedereen staat achter haar – de volgers van An maakten brandhout van de klagende vrouw.

En An? Die zet zich gewoon verder in voor het welzijn van honden en andere dieren en dat siert haar. En weet je wat? Wij doen dat ook! Want dieren verdienen de liefde van iedereen.