Rani De Coninck stelt jarige dochter voor

0
Rani De Coninck stelt jarige dochter voor
Foto: DPG Media

Rani De Coninck zie je privé-gewijs zelden in de media opduiken, maar voor de verjaardag van haar enige dochter Dora maakt zij graag een uitzondering.

Dora is de dochter van Rani De Coninck en Gust De Coster met wie Rani jaren samen was. Zaterdag was het 26 jaar geleden dat Rani van haar eerste en enige dochter beviel.
“Dankbaar dat mijn enige en énige dochter Dora De Coster jarig is vandaag. Dat ze mij al 26 jaar de gelukkigste mama ter wereld maakt. En dat niemand me harder kan doen lachen dan zij. Dat ze mijn allerbeste vriendin is ook, bij wie ik altijd terecht kan. Dat ik ontzéttend fier op haar ben en zwel van trots als ik hoor wat ze ook met anderen doet. Gewoon door Dora te zijn”, schrijft Rani op haar sociale media.

“‘Een geschenk van God’, zou je naam betekenen, maar dat kwam ik pas te weten nadat ik het al jaren zo voélde. Blijf je heerlijke en eerlijke zelve, blijf alles uit het leven halen wat erin zit, mijn allerliefste Miss Sunshine. En blijf die zotte doos met wie het onmógelijk is om een serieuze foto te nemen…”, gaat Rani verder.
Tot slot heeft Rani nog een speciale mededeling voor haar dochter. “Ik zie je graag, tot aan de maan en terug!♥️♥️♥️.”


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven