An Lemmens moet dochter teleurstellen: “Ze is heel triest”

0
An Lemmens moet dochter teleurstellen: “Ze is heel triest”
Foto: VTM

Vier dagen feest voor mama An Lemmens, maar haar dochtertje Zappa-Rosa haar pleziertje gunnen, dat zit er dit weekend niet in. An Lemmens verblijft al sinds donderdag op de Graspop Metal Meeting in Dessel, backstage ontmoette Lemmens al heel wat bekende sterren.

Zo ook de mannen van Sabaton. “Zappa-Rosa’s favoriete band is Sabaton. Ze is heel triest dat ze vanavond niet naar hun show mag.”

En mama An Lemmens maakt het nog erger: zij ging meermaals op de foto met Sabaon en benadrukt op Instagram dat de groep zondagavond de GMM mag afsluiten én dat dat optreden dé bom van deze editie zal worden. Zaken die Zappa-Rosa niet graag zal lezen, al denkt An van wel. “Ik denk dat ik het meg deze foto wel heb goedgemaakt”, schrijft Lemmens op Instagram.

Waarop Zappa-Rosa niet met de mama naar het optreden van Sabaton mag gaan kijken? “Moeder vindt dat het veel te laat is en ’t is morgen school”, reageert An. En daar heeft An echt wel een punt, het concert van Sabaton start pas om 23.30 uur en duurt tot 1 uur ’s nachts en dat is véél te laat voor een meisje van 7.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven