Fans van Familie angstig: ‘Krijgt hij klop?’

0
Fans van Familie angstig: ‘Krijgt hij klop?’
Foto: DPG Media

Voor opnames van in Hemiksem zijn de makers van ‘Familie’ op zoek naar publiek en echte boksers. Op donderdagnamiddag 16 juni filmt ‘Familie’ een bokswedstrijd waarbij publiek aanwezig mag zijn.

Voor die opnames is ‘Familie’ op zoek naar echte boksers die tussen 13.45 en 17 uur in actie komen. Voor diezelfde periode is men ook op zoek naar publiek om voor de nodige sfeer te zorgen. Iedereen tussen 25 en 50 jaar is welkom, boksers mogen zelfs tussen de 20 en 50 zijn.

De oproep zorgt in ieder geval voor bezorgde reacties. ‘Zal Niko zelf ook aan een bokswedstrijd deelnemen en werkt hij zich nog meer in de problemen?’ reageert een fan. Anderen denken dan weer dat Guido door zijn band met het drugsmilieu zich in nesten zal werken en dat hij verplicht gaat worden om aan een bokswedstrijd deel te nemen.  Jij kan het sneller dan wie ook aan de weet komen. Het is één van de voordelen van deze figuratie. Schrijf je in via https://figuratie.be/production.php?p=125 en duimen maar dat ‘Familie’ jou zal uitnodigen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven