Metejoor: “mijn familie zet mij onder druk”

0
Metejoor: “mijn familie zet mij onder druk”
DPG Media

Metejoor is ondertussen vier jaar samen met zijn vriendin Britt. Joris Van Rossem, zoals de zanger echt heet, is 31 jaar en geeft toe dat hij een kinderwens heeft. Staan kindjes op de planning?

Metejoor is pluspapa van Max en Luz, de twee dochtertjes van Britt uit haar vorige relatie. En die rol van pluspapa zorgde zeker in het begin voor heel wat onzekerheid van de zanger…

“Ik had nooit gedacht dat ik een goeie pluspapa zou kunnen zijn”, lezen we in TV Familie. “Ik was in het begin ook erg onzeker. Je komt wel zo’n bestaand gezin binnen en je moet daar je plaats in vinden. Dat is niet simpel.” Maar de band met de meisjes groeide hechter en hechter…

“Ik hoef ook geen papa voor hen te zijn. Ze hebben al een heel goeie. Het werd me duidelijk dat ik vooral hun beste vriend moet zijn”, lezen we in TV Familie. Kriebelt het niet bij Metejoor om ook een kindje van zichzelf te hebben?

Metejoor heeft zeker een kinderwens en Britt staat daarvoor open: “Het ligt aan mij om eraan te beginnen, denk ik. Er is ook wat druk vanuit de familie. Mijn opa zei altijd: ‘Het ras Van Rossem moet blijven bestaan, hé jongen.’ Maar ik mis het nu niet, een kind van mezelf”, lezen we in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven