Maksim Stojanac intiem: “eerste keer dat ik me volledig blootgeef”

0
Maksim Stojanac intiem: “eerste keer dat ik me volledig blootgeef”
Foto: DPG Media

Maksim Stojanac werd razend populair dankzij zijn rol in #LikeMe en tegenwoordig zien we hem ook aan het werk bij The Voice Kids. Maar nu wil Maksim ook doorbreken als zanger…

Maksim Stojanac spiegelt zich aan het succes van zijn vrouwelijke collega’s bij #LikeMe. Zowel Pommelien Thijs als Camille Dhont braken volledig door als zangeres. Lukt Maksim hetzelfde met zijn debuutalbum ‘Maksim’?

“Ik heb er lang aan gewerkt. Gepiekerd en getwijfeld. Dit is de eerste keer dat ik me volledig blootgeef, zie je. De eerste keer dat ik laat zien wie ik écht ben”, onthult de zingende acteur in TV Familie.

“Ik leg m’n ziel bloot op deze plaat. Als acteur speel ik een rol, of ik zing andermans songs… Nu pas gaat het grote publiek míj leren kennen”, vertelt Maksim Stojanac in TV Familie. Het werd meteen een érg persoonlijke plaat…

“Ik praat doorgaans niet makkelijk over m’n gevoelens. Maar in een studio, wanneer je muziek maakt, kan je je emoties niet ontwijken. Of verbergen. Dat is net het mooie: dat het écht is. En breekbaar. Al die emoties naar boven brengen… ’t Ging gepaard met een lach en een traan”, geeft Maksim Stojanac toe in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven