“Junior Planckaert heeft een muur rond zijn hart”

0
“Junior Planckaert heeft een muur rond zijn hart”
Foto: VRT

Sarah Van Pelt is de psychologe die Junior Planckaert bijstaat in zijn zoektocht naar de liefde. Sinds zijn relatie met Shirley op de klippen liep, heeft Junior het moeilijk zich open te stellen voor de liefde…

“Begrijpelijk, hé. Na een teleurstelling in de liefde bouw je muren rond je hart om dezelfde pijn niet meer te moeten voelen. Daardoor laat je niet meer zo makkelijk je warme en zachte kern zien”, verduidelijkt de psychologe in Dag Allemaal.

Junior laat ook niet meteen het achterste van zijn tong laten zien, vertelt Sarah Van Pelt. “Het heeft heel wat tijd gekost vooraleer hij zich aan mij durfde bloot te geven. De gesprekken tussen de opnamen door waren minstens zo belangrijk als wat in beeld komt”, aldus de psychologe in Dag Allemaal.

“Hij wilde niet het gevoel krijgen dat hij veroordeeld werd, of dat ik hem in een bepaalde richting duwde. Junior heeft een sterk willetje, hij zal zich niet gauw laten meesleuren in een verhaal dat hij niet ziet zitten. Maar eens hij mij vertrouwde, konden we heel goed praten”, klinkt het optimistisch bij Sarah Van Pelt in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven