Camille onthult: “Ik heb superlang last gehad van acne”

0
Camille onthult: “Ik heb superlang last gehad van acne”

Wie tegenwoordig de naam Camille hoort vallen, associeert die automatisch met de blonde West-Vlaamse zangeres die als Miss Poes ‘The Masked Singer’ won en als jongste kandidate meedeed aan ‘Liefde voor Muziek’. In Humo vertelt ze wat meer over de periode die vooraf ging aan haar huidige succes.

Momenteel is ze, net als het merendeel van haar leeftijdsgenoten, actief op social media. Daar post ze geregeld foto’s van zichzelf. “Ik vind het belangrijk dat mensen, en vooral jongeren, een realistisch beeld krijgen van mij. De posts op mijn socials zijn een goede mix van fotoshoots en normale foto’s”, vertelt ze over haar online activiteiten.

“Ik heb lange tijd last gehad van acne en dat wil ik ook niet verbergen. Instagram staat vol met gefotoshopte beelden van meisjes, die vaak ook botox gebruiken. Dat is geen correcte weergave van de realiteit. Als jonge meisjes dat zien, worden ze onzeker over zichzelf. Op die manier gaat het normaal lijken dat je je lippen laat vullen of je billen laat vergroten”, zegt ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven