Emma Heesters ontkent breuk met vriend: “Wij zijn gewoon opvliegend”

0
Emma Heesters ontkent breuk met vriend: “Wij zijn gewoon opvliegend”
Foto: Geert Brams

De Nederlandse zangeres Emma Hees is al enige tijd samen met haar vriend, profvoetballer Wesley Hoedt, die momenteel als verdediger voor Anderlecht speelt. In iedere relatie zijn soms ups en downs, en dat is bij het bekende koppel niet anders. Ze vertelt meer over hun amoureuze uitspattingen in Humo.

Als ze beiden vrij zijn, vertrekken ze geregeld spontaan naar Parijs. “Wesley is eigenlijk heel romantisch ingesteld. Als ik in de hotelkamer toekom, is die vaak bezaaid met rozenblaadjes”, gaat ze van start. “Soms hebben we ook wel eens discussies, maar die duren meestal niet zo lang.”

Op momenten dat het even stroef loopt binnen de relatie, hebben ze in het verleden al een paar keer hun gezamelijke foto’s op social media verwijderd en elkaar ontvolgt. “Ach, dat was ‘in the heat of the moment’ als we zoiets deden. De media pikt zoiets redelijk snel op en dan ontstaan de wildste verhalen. Voor de duidelijkheid: het zit méér dan goed tussen mij en Wesley. We zijn nog steeds erg gelukkig samen”, zegt ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven