Manu uit De Mol: “Ik wou mezelf op de proef stellen”

0
Manu uit De Mol: “Ik wou mezelf op de proef stellen”
Foto: Play 4

Het was zondagavond bijzonder spannend in de laatste aflevering van “De Mol”, het populaire tv-programma op Play 4. Er stond bijzonder veel op het spel: wie zich een weg wist te banen naar de volgende aflevering, kon zich finalist van ‘De Mol’ editie 2022 kronen. Een eer die alle kandidaten zichzelf wel hadden willen opspelden.

De kandidate die zondag als laatste de knotsgekke speurtocht moest staken, was afvaller Manu. Zij vertelde ons iets meer over haar deelname en hoe ze het hele avontuur beleefd heeft. “Ik wou deelnemen omdat ik mezelf als persoon wilde testen. Ik wou vooral mijn angsten overwinnen en uit mijn comfort zone stappen. Voor mij is dat 100% gelukt”, aldus een tevreden Manu.

Ze is duidelijk teleurgesteld dat ze de finale nét niet gehaald heeft, maar heeft er wel vrede mee. “Ik heb gegokt en ik heb verloren. Dat vond ik superjammer, maar ik kan ermee leven. Ik had aanvankelijk nooit gedacht dat ik zo ver zou komen, dus iedere aflevering meer voelde voor mij als een overwinning. Ik had ook heel sterke medekandidaten, die ik overigens alle succes toewens in de finale”, zegt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven