Kandidate zorgt nu al voor rel bij Junior Planckaert: “dat zou ik nóóit doen”

0
Kandidate zorgt nu al voor rel bij Junior Planckaert: “dat zou ik nóóit doen”
Foto: VRT

Gwen is één van de kandidates die meedoet aan het tv-programma waarin Junior Planckaert op zoek gaat naar de liefde. Maar de 23-jarige Limburgse wil één ding al meteen duidelijk maken: “dat zou ik nóóit doen!”

Gwen schreef zich in voor het programma omdat ze zichzelf wel een beetje herkende in Junior Planckaert. Net als zijzelf is Junior nog nooit écht verliefd geweest. En dat sprak Gwen aan, vertelt ze in TV Familie.

Maar Gwen heeft op haar 23ste ook een eigen kledingwinkel en een schoonheidssalon. Gwen is een echte onderneemster en misschien vormt dat al meteen een struikelblok voor Junior Planckaert…

TV Familie polst of Gwen een verhuis naar de Ardennen zou overwegen voor de liefde. “Dat is nog niet aan de orde, hé. Maar ik heb daar uiteraard al wel over nagedacht”, geeft Gwen toe.

“Volledig verhuizen en m’n zaak achterlaten? Dat nooit!” laat Gwen meteen in haar kaarten kijken. “Ik zou er dan voor opteren om te pendelen tussen Limburg en de Ardennen. Voor de liefde moet je wat overhebben. En als die groot genoeg is, moet dat lukken, daar ben ik zeker van”, klinkt het bij Gwen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven