Exit Manu in ‘De Mol’: “Ik schiet gewoon iedereen neer”

0
Exit Manu in ‘De Mol’: “Ik schiet gewoon iedereen neer”
Foto: Play 4

Ze was één van de vier kanshebbers om een plekje in de felbegeerde finale van ‘De Mol’ te bemachtigen, maar zag haar avontuur net voor de beslissende aflevering teneinde komen. Manu uit ‘De Mol’ was ongetwijfeld een van de opvallendste kandidates. Ze was steeds haar goedlachse zelf, maar speelde tegelijk wel het spel mee op een hoog niveau. Ze vertelde ons meer over haar deelname en hoe ze terugkijkt op de trektocht doorheen de Canarische Eilanden.

Eén van haar meest memorabele momenten in ‘De Mol’ was toen ze tijdens een proef een luchtdrukgeweer in handen kreeg en haar medekandidaten moest onderwerpen aan een heuse ondervraging. Die waren op dat moment ofwel in het bezit van geld voor de groepspot, ofwel hadden ze pasvragen op zak. Liet ze een kandidaat over de finish lopen, mocht die de pasvragen houden of werd de groepspot aangedikt. Schoot ze hem of haar neer, was de inhoud van de koffer in geval van pasvragen voor haar.

“Mijn eerste plan was: ik schiet gewoon iedereen neer. Maar ik had al snel door dat dat de pot niet ten goede zou komen. Voor mij was dat een uitgelezen kans om de Mol te vinden. Ik stelde door mijn vragen hun eerlijkheid op de proef, om zo zelf een stapje dichter bij de identiteit van de saboteur te geraken”, aldus Manu.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven