Emma Heesters haalt uit naar juice channels: “Vaak gewoon jaloezie”

0
Emma Heesters haalt uit naar juice channels: “Vaak gewoon jaloezie”
Foto: Geert Brams

Als je met je hoofd op televisie verschijnt en je nummers dagelijks meermaals te horen zijn op de radio, doet dat wat met een mens. Plots is er die bekendheid, herkent iedereen je en willen mensen meer over je privéleven weten. Enter ‘juice channels’, het fenomeen waarbij het leven van bekende personen openbaar onder de loep wordt genomen. Emma Heesters, Nederlandse zangeres en partner van voetballer Wesley Hoedt, kan daarover meepraten. Dat doet ze ook, in Humo.

“Een relatie tussen twee bekende personen heeft meer nadelen dan je initieel kan bedenken”, vertelt ze daarover. “Vaak zijn mensen jaloers en verzinnen ze verhalen die op niks gebaseerd zijn. Het is moeilijk om je daartegen te verdedigen, want hoe weerleg je in godsnaam klinkklare onzin?”, vraagt ze zich af.

Op momenten dat er eventjes een kinkje in de kabel zit tussen haar en Wesley, ontvolgen ze elkaar op social media en verwijderen ze foto’s waar ze samen op te zien zijn. “Dat zal aan onze Nederlandse opvliegendheid liggen, maar meer moet je daar niet achter zoeken. Tussen mij en Wesley zit het meer dan goed. We zijn een sterk koppel en erg gelukkig samen”, besluit ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven