Olga Zelenko raakte moeilijk zwanger: “Ik werd er ongelukkig van”

0
Olga Zelenko raakte moeilijk zwanger: “Ik werd er ongelukkig van”
Foto: VIpnieuws.be

Babynieuws in BV-land! Het koppel Harry en Olga uit ‘The Sky Is The Limit’ verwacht deze zomer hun eerste kindje. Dat heeft eventjes geduurd, maar beiden kijken ze enorm uit naar deze gebeurtenis. Ze gaven er een interview over in Story.

Harry en Olga waren al enige tijd aan het proberen om zwanger te worden. “We waren inderdaad al een gans jaar heel actief aan het proberen”, zegt Olga lachend. “Maar goed nieuws over de komst van de ooievaar liet op zich wachten. Na medisch onderzoek bleek alles in orde om zwanger te geraken. Het enige wat we moesten doen, was geduld oefenen. Maar daar ben ik niet zo goed in”, grapt ze.

Harry pikt in. “Dat heeft wel voor wat stress gezorgd tussen ons. Ik bleef mijn kalme zelve, maar Ola’s kinderwens is al jaren erg groot. Voor haar betekende zwanger worden enorm veel, dus ik begreep haar reactie. Misschien focuste ze zich te hard op een kind en wilde het daarom niet lukken.”

Olga staat Harry bij. “Het klopt dat ik er enorm op gebrand was om zwanger te worden. Toen het maar niet wilde lukken, maakte dat me een tijdje ongelukkig.”

Ondertussen heeft de ooievaar alvast goed nieuws gebracht aan het koppel en mogen ze in de zomer hun eerste kindje verwelkomen. “We kijken er erg naar uit om onze kleine meid te verwelkomen”, klinkt het bij allebei.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven