Duikt nieuwe ‘Mega Toby’ Tuur Roels op in Temptation Island?

0
Duikt nieuwe ‘Mega Toby’ Tuur Roels op in Temptation Island?
Foto: Studio 100

Louis Talpe vervangen als één van de grootste kinderhelden van Studio 100 is geen sinecure. Toch slaagde Tuur Roels erin om met zijn adonische verschijning indruk te maken tijdens de audities voor de rol. Hij kreeg de job en is daar erg blij mee. Dat vertelt hij aan Story.

“Voor de Mega Mindy-liedjes te kunnen brengen, moet je natuurlijk een beetje kunnen zingen. Daarom volg ik tegenwoordig zangles. Dat gaat alsmaar beter en ik voel dat er nog veel progressie mogelijk is”, laat hij zich daarover uit in het interview.

Of er ook dingen zijn die hij op professioneel gebied vermijdt? “Zo zijn er wel een paar. Ze mogen me steeds bellen om deel te nemen aan ‘De Slimste Mens’ of ‘Dancing with the Stars’. Maar iets als ‘Temptation Island’ is niet aan mij besteed. Daar belden ze in het verleden al voor, maar dat heb ik geweigerd. Als presentator zou ik er wél graag aan meewerken”, antwoordt hij.

De 34-jarige superheld is nog vrijgezel. Kan er in de toekomst een programma gemaakt worden om voor hem de ware te vinden? “Nee, een programma om een lief te vinden is ook niks voor mij. Ik denk niet dat de vrouw op wie ik val zich daarvoor zou inschrijven”, reageert hij ludiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven