“Junior Planckaert heeft heel erg het gevoel gefaald te hebben”

0
“Junior Planckaert heeft heel erg het gevoel gefaald te hebben”
Foto: VRT

De Vlaamse psychologe Sarah Van Pelt is een veelgevraagde begeleidster van kandidaten voor televisieprogramma’s. Ze verleende haar medewerking in het verleden al aan reeksen als ‘Bake Off Vlaanderen’ en ‘De Mol’.

In het nieuwe programma rond Junior Planckaert, getiteld ‘Junior op zoek naar de liefde’, begeleidt ze de jongste telg uit de Planckaert-familie. Ze vertelt er meer over in Humo.

“De druk die op Junior’s schouders rust door openbaar op zoek te gaan naar de ware, moet je niet onderschatten”, aldus de psychologe. “Heel veel mensen hebben nog steeds het idyllische beeld van een eeuwigdurende relatie met hun eerste partner. Voor Junior geldt dat zeker ook. Zijn familie bestaat eigenlijk alleen maar uit koppels die nog steeds samen zijn met hun eerste grote liefde.”

“Daardoor krijgt Junior soms onterecht het gevoel dat hij tot nu toe gefaald heeft. Versta me niet verkeerd, ik vind eeuwige trouw beloven aan elkaar heel mooi. Maar vaak zet je elkaar op die manier vast en belet je daardoor elkaars groei”, zegt ze daarover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven