Frank Van Erum: “dan rinkelt er meteen een alarmbelletje”

0
Frank Van Erum: “dan rinkelt er meteen een alarmbelletje”
Foto: VTM

Zwanger zijn is een gelukzalig gevoel voor zowel de toekomstige moeder als vader. Toch gaan er ook heel wat zorgen mee gepaard. Acteur Frank Van Erum beleeft het allemaal al voor de vierde keer en droomt nu ook stiekem van een zoon, nadat hij al drie dochters heeft.

Valérie, de vrouw van Frank is huisarts , maar dat geeft Frank niet echt extra gemoedsrust. “Het zal wellicht heel herkenbaar zijn voor veel dokters, maar zodra het over jezelf gaat – en zeker je eigen kind – ben je plots alles vergeten. Elk symptoom kan wijzen op iets heel onnozel, maar tezelfdertijd ook op iets potentieel ernstig. Wanneer er een alarmbelletje rinkelt dat met jou of je gezin te maken heeft, is de gemoedsrust veel sneller zoek”, klinkt het bij Frank in Primo.

Met drie kinderen heeft Frank al heel wat ervaring als vader zijn. “Maar ik denk dat je als vader elk kind anders aanpakt, omdat elk kind een ander karakter heeft. Niet  elk kind houdt van knuffelen en je hebt kinderen die beter reageren op straffen en kinderen die beter reageren op belonen. Dus ja, ik ga ook dit keer zeker een andere vader zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven