VRT-kijkers ergeren zich rot: ‘wat een gezever’

0
VRT-kijkers ergeren zich rot: ‘wat een gezever’
Foto: VRT

Dinsdagavond kon je op Eén kijken naar de eerste aflevering van ‘Junior op zoek naar de liefde’, een programma waarin Junior Planckaert zich terug voor de liefde leert openstellen. Of dat lukt, dat zien we wellicht begin juni pas.

Of we zien het niet, want een groot deels van de kijkers geeft op de sociale media aan niet meer naar het programma te kijken. “Wat een bullshit”, reageert iemand. Ook Erwin ergerde zich rot aan het programma. “Sorry ik heb na 10 minuten weggezakt, mensen wat een gezever, ik kijk altijd en graag naar Chateau Planckaert, maar dit ???? Afvoeren die handel”, reageert hij teleurgesteld.

Heel wat mensen geven aan dat zij dinsdagavond weggezapt hebben, dat deed ook Luc. “Doe ik ook . Zo een bullshit komt er niet in . Eer hebben die niet. Zouden hun bomma verkopen voor geld 🤮🤮🤮”, schrijft hij.

“Hebben ze nu echt niks anders meer om programma’s over te maken , VRT herpak u eens ,geef anders goeie series van vroeger opnieuw uit i p v zo ne zever”, schrijft Liliane.

“Op maandag dwars door de lage landen en inderdaad..dinsdag zeer laag geland..daarmee is alles gezegd..”, besluit Ingrid.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven