Jarno Boone deelt droevig nieuws

0
Jarno Boone deelt droevig nieuws
Foto: VRT

Trouwe luisteraars van MNM of trouwe bezoekers van televisieopnames zullen Jarno Boone zeker kennen. De MNM-dj is altijd heel openlijk geweest over de hartverscheurende situatie met zijn mama en die situatie is er jammer genoeg niet rooskleuriger op geworden.

Op Instagram postte Jarno het volgende bericht: “Nog een dik jaar heeft mama. Dat kunnen we een paar maanden rekken met chemo. Wat natuurlijk ook andere lichamelijke gevolgen en ongemakken met zich meebrengt. Ondertussen gaat het leven wel door. ik presenteerde vorige week nog mijn eigen show op MNM. Ik sta de komende 6 weken op de ‘Cooke en Verhulstshow’. Heel dubbel. En keihard. Knop omdraaien en gaan. Want stilstaan heeft geen zin. En tussendoor. Veel naar huis gaan. Zoveel mogelijk.”

De mama van Jarno kreeg enkele jaren geleden te horen dat ze leed aan botkanker. Maar met de steun van haar gezin en familie besloot ze om er tegen te vechten. Jammer genoeg kreeg ze dus nu bijzonder slecht nieuws te horen. We willen Jarno en zijn hele familie dan ook veel sterkte toewensen. Geniet van elk moment samen, en koester alle mooie herinneringen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven