Lesley-Ann Poppe heeft goede band met schoonmoeder: “Natuurlijk hebben wij eens een meningsverschil”

0
Lesley-Ann Poppe heeft goede band met schoonmoeder: “Natuurlijk hebben wij eens een meningsverschil”
Foto: DPG Media

Een leeftijdsverschil van een zevental jaar tussen schoondochter en schoonmoeder, het komt niet zo vaak voor. Bij Lesley-Ann Poppe is dat wel het geval. Zij en schoonmoeder France schelen acht jaar, en ze is ook nog eens 9 jaar ouder dan Kevin. Maar de band met France is fantastisch.

“France helpt ons veel met de kindjes. Ze komt elke ochtend om zeven uur naar ons en dan maakt zij onze zoon Gabriël klaar om naar school te gaan en zij naar haar werk. Natuurlijk hebben wij wel eens een meningsverschil. Wij zijn mensen en geen robots. Maar wij kunnen daarover discussiëren. Wij nemen ons werk nooit mee naar huis”, klinkt het bij Poppe in Dag Allemaal.

Lesley-Ann ziet France niet echt als haar schoonmoeder. Want ze is zoveel meer. “Ik zie haar echt meer als een vriendin. Ik kan tegen haar alles vertellen, zij zal nooit oordelen. Ik heb dan ook geen geheimen voor haar. Zij is zo open-minded. Ik weet zeker dat mocht een van onze kinderen bijvoorbeeld van geslacht willen veranderen, dat het geen probleem zou zijn. Wij zijn allemaal van het principe dat iedereen levenskeuzes maakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven