Kim van Oncen last even me-time in

0
Kim van Oncen last even me-time in
Foto: VRT

Als je mama bent geworden dan besef je plots des te meer hoe belangrijk me-time in het leven kan zijn. Plots staat alles in teken van je kinderen en vraagt dat bijzonder veel energie. Dat weet ook actrice Kim Van Oncen. Zij trok er onlangs even alleen op uit, zonder kinderen.

“ Ik ga niet liegen … de kans dat je me thuis op straat of in mijn winkel zo tegenkomt is even groot als de kans dat ik morgen een sterrenmenu op tafel tover. Maar ik was 2 dagen weg zonder kinderen en dan besef je plots super hard iets. 2 uur per dag spendeer ik alleen al aan de verzorging van de kinderen (aankleden, bad, tanden poetsen, wassen, uitkleden, helpen met eten, pyjama aan, …) en als ze er dan niet bij zijn spendeer ik die 2 uur dus aan mezelf met een krulletje, bodymelk op de benen en een make-up die on fleek is als resultaat”, schrijft ze op Instagram bij een stralende foto van zichzelf.

Plots besefte Kim weer eventjes hoeveel deugd het kan doen om eventjes zonder de kinderen te zijn. “Ik ga weer niet liegen dat dit soms even heel deugd doet, maar wat is het fijn om ze weer terug te zien en weer te kunnen discussiëren voor een uur over wat ze gaan dragen, welke kleur beker ik hen heb gegeven, dat er geen choco op de boterham mag en dat laarzen met dit weer overbodig zijn. Dus waarschijnlijk kom je me tegen zonder krul en op mijn sneakers, maar met een even grote smile ❤️”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven