Walter De Donder en Gert Verhulst: “Dat heeft wel zijn tol geëist”

0
Walter De Donder en Gert Verhulst: “Dat heeft wel zijn tol geëist”
Foto: DPG Media

Een carrière bij Samson, het klinkt allemaal erg mooi, het is ook allemaal erg mooi, maar het vraagt veel van je als acteur en ook van je gezin. Walter De Donder en Gert Verhulst blikken terug in Dag Allemaal op de afgelopen 30 jaar en koesteren de herinneringen die ze de voorbije jaren hebben gemaakt.

“Het eiste ook allemaal wel zijn tol op je gezinsleven. Ik ben toen uit elkaar gegaan met de moeder van mijn kinderen en zie dat nog altijd als een mislukking. Maar we vonden ook steun bij elkaar. Je bouwt echt een soort van surrogaatfamilie op. Als je uren samen in de auto zit, deel je veel lief en leed met elkaar”, vertelt Gert.

Voor Walter kwam er in 1997 nog eens Kabouter Plop bovenop. Vanaf dan werd het alleen maar hectischer voor Walter. En dat was niet zo eenvoudig voor zijn dochter Julie. Hij zou het nu helemaal anders hebben aangepakt. “Elk weekend was ik weg, en ook in de vakantie was ik elke dag weg. Het is een aartsmoeilijke keuze, maar tegelijk ook niet: doe je verder in iets waarmee je veel succes hebt en wat je dolgraag doet, of ga je thuiszitten?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven