Bart Cannaerts: “Hij zat in de jury toen ik won”

0
Bart Cannaerts: “Hij zat in de jury toen ik won”
Foto: VTM

Vraag Bart Cannaerts niet om te kiezen tussen comedy en quizzen presenteren, want het is een keuze die Bart niet kan maken. Hij heeft een grote liefde voor de beide dingen en wil ze als het kan zo lang mogelijk met elkaar combineren. Het is al van 2007 geleden dat Bart Humo’s Comedy Cup wist te winnen.

“Ik won de wedstrijd die toen plaatsvond in de AB in Brussel. Daar zaten niemand minder dan Guy Mortier, Urbanus en Tom Lenaerts in de jury. En weet je wat straf is? Met die laatste werk ik vijftien jaar later nog steeds innig samen”, vertelt Bart in Story.

Bart voelde al heel snel aan wat hij later graag zou willen doen. De drang om mensen te entertainen was ook immens groot. Hij begon als leerkracht aan een middelbare school in Antwerpen. “Ik had toen nog niet door dat het een stiekeme drang was om te entertainen. Ik vond het fijn om kennis over te brengen en jonge mensen enthousiast te maken voor een onderwerp. Maar het voor de klas staan vond ik op zich nog het allertofste, net zoals het verdedigen van mijn thesis voor een jury. Ook al was die op zich eigenlijk niet zo briljant. Maar dat beste ik pas later.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven