Kristof uit Big Brother geschrokken: ‘Dat kwam hard binnen’

0
Kristof uit Big Brother geschrokken: ‘Dat kwam hard binnen’
Foto: Play4

Het gaat goed met Kristof Carpentier. De inwoner van Stabroek is aan het wennen aan het ‘normale’ leven nadat hij drie maanden lang in Nederland was voor ‘Big Brother’.

En dan kom je plots in de ‘normale’ wereld en krijg je weer allerlei prikkels op je bord. Ook de prikkels van de sociale media zijn er weer, uiteraard was Kristof benieuwd naar wat de mensen zoal over hem te zeggen hadden.


“Daar zaten wel wat harde reacties tussen. Sommigen wensen je letterlijk de pleuris toe. Een aantal van mijn uitspraken en acties waren wat controversieel”, reageert hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Volgens Kristof is er een oorzaak waarom hij bepaalde uitspreken deed. “Je beseft gewoon niet altijd dat er zoveel camera’s op je gericht staan. Zelf trek ik het me niet te veel aan, maar mijn familie en vrienden hebben het er wel moeilijk mee. Al vallen de negatieve commentaren in het niet tegenover alle hartverwarmende, lieve berichtjes. Ik ben vooral heel blij dat ik altijd mezelf ben gebleven”, besluit Kristof Carpentier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven