Kijkers The Voice Kids halen uit naar Julia van K3

0
Kijkers The Voice Kids halen uit naar Julia van K3
Julia Boschman

Er is op de sociale media best veel kritiek op Julia Boschman van K3. Heel wat mensen vragen zich af wat de blondine eigenlijk in ‘The Voice Kids’ doet. De nieuwe van K3 staat in het middelpunt van de belangstelling en voert het hoge woord bij de besprekingen van de kandidaten.

“Julia wringt zich veel te veel naar voren, ze is precies al 5 jaar bij K3”, reageert een ontevreden kijkster. “Ik ben er ook geen fan van!! Het is gelijk dat ze al jaren ervaring heeft😉”, gaat een andere kijker verder.
De kritiek op Julia is best wel heftig. “Ze is storend voor de zender. Haar grote mond – letterlijk en figuurlijk – is irritant”, klinkt het verder.
“Hanne en Julia, wat een pretentie hebben die! Zij doen precies of ze al de kennis hebben over hoe je een goeie zangers of zanger bent !!”, reageert een teleurgestelde kijker.

“Die Julia zou beter de andere laten spreken. Zij is nog maar pas bezig en het is alsof ze alles kent”, klinkt het verder. Iets waar ook Sofie zich bij aansluit. “Ik vind persoonlijk ook wel dat Julia net iets te veel in de picture probeert te staan 🙈 Hanne en Marthe krijgen precies niets gezegd 😬”, besluit zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven