Het grote verdriet van Camille: ‘Ze is dement’

0
Het grote verdriet van Camille: ‘Ze is dement’
Foto: VRT

Het zijn hoogdagen voor Camille Dhont. De Westvlaamse staat dit weekend met #LikeMe vijf keer in het Sportpaleis, vorige week won ze nog een Gouden K en maandag zien we haar weer in ‘Liefde Voor Muziek’ op VTM. Ja, Camille Dhont is een gelukkige jongedame.

Het succes eist echter ook een zware tol. Zo kwam er een einde aan haar relatie met Tim en ziet Camille haar familie niet zo vaak. En dan komt er binnenkort mogelijk ook nog een carrière in Duitsland bij. Ja, Camille moet het ijzer smeden als het heet is en haar hebben haar ouders alle begrip voor. Zij begrijpen als geen ander dat de kans niet zomaar voor het grijpen liggen en dat Camille elke kans moet grijpen om haar grote droom waar te maken.

Hoewel Camille haar familie vaak in de steek moet laten, weet zij als geen ander dat familie onbetaalbaar is. “Mijn oma is dement. Dat is wel verdrietig”, vertelt Camille in Het Laatste Nieuws. En blijkbaar is zij al ver gevorderd in die fase. “Ze weet niet meer wie Camille is, maar ze is altijd gelukkig als ze Camille nog eens ziet”, reageert de moeder van Camille in de weekendeditie van Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven