Metejoor: “Het kan er pittig aan toe gaan”

0
Metejoor: “Het kan er pittig aan toe gaan”
DPG Media

Wie al eens een aflevering van ‘The Voice Kids’ heeft meegepikt, weet dat het er een dolle boel kan worden. De coaches hebben het liefst de beste kandidaten in hun team, al hangt er veel af van de kandidaat zelf natuurlijk. Met Metejoor en Duncan Laurence heeft het programma er twee nieuwe coaches bij. K3 en Laura Tesoro vervolledigen het team van coaches.

“De sfeer onder de coaches is gemoedelijk. Maar het kan er wel pittig aan toe gaan. Dan denk je soms: ‘was dit nu een mopje of niet?’ Laura heeft al veel ervaring, en de K3’tjes ook, al is Julia nog niet. Duncan Laurence heeft internationale ervaring, dat hij kon uitspelen om kandidaten voor zijn team te winnen”, klinkt het bij Metejoor in Dag Allemaal.

Metejoor stond ooit al op hetzelfde podium als Duncan Laurence, dat van ‘Zomerhit’. “Toen hij daar live ‘Arcade’ kwam brengen, dat was niet goed voor mijn zelfvertrouwen. Nu dacht ik ook: ‘Wat zit ik hier te doen naast al die ervaren muziekrotten?’ Ik moet die knop nog omdraaien. Want veel kinderen waren juist zenuwachtig omdat ze met mij mochten zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven