Nawel uit Big Brother heeft opvallende boodschap voor voormalige Thuis-actrice

0
Nawel uit Big Brother heeft opvallende boodschap voor voormalige Thuis-actrice
Foto: Play4

Nawel werd tijdens haar passage in Big Brother steevast genomineerd. Voormalig Thuis-actrice Leen Dendievel uitte zich als een fan van het programma én van Nawel.

“Ik zie een vrouw, ijzersterk, die constant genomineerd wordt (vooral door mannen, jaja, echt waar). Waarom? Daar wordt over gezwegen. Maar ik weet het!”, schreef Leen enkele weken terug op Instagram.

“Omdat ze een bedreiging is. Omdat ze sterk is, voor haar mening durft uit te komen en ze haar ‘mannetje’ staat. Daardoor wordt ze als ‘hard’ aanzien of ‘cocky’! Neenee, het is gewoon een vrouw van deze tijd, met dezelfde rechten om zich uit te spreken als een ander, een man of ander gender. Daarom moet deze vrouw Big Brother winnen!”, schreef Leen Dendievel op Instagram.

Uiteindelijk zou niet Nawel, maar wel Salar Big Brother winnen, maar Nawel kreeg de mooie woorden van Leen Dendievel onder ogen en reageert nu zelf op het bericht van de schrijfster en actrice.

“Ik wil eventjes de tijd nemen om jou te bedanken lieve Leen Dendievel”, schrijft Nawel op Instagram terwijl ze het bericht van de actrice deelt. “Dankjewel voor de lieve woorden, Dankjewel voor de steun, Dankjewel voor #JawelNawel Je bent een toppertje”, klinkt het bij Nawel die toegeeft kippenvel te hebben gekregen van Leens mooie woorden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven