Evelien Bosmans haalt zwaar uit na hardnekkige geruchten over Jonas Van Geel: “compleet verzonnen”

0
Evelien Bosmans haalt zwaar uit na hardnekkige geruchten over Jonas Van Geel: “compleet verzonnen”
Foto: Vipnieuws

Evelien Bosmans en Jonas Van Geel deelden onlangs mee dat er een einde kwam aan hun huwelijk, maar naast hun echtscheiding moesten ze ook nog eens afrekenen met hardnekkige geruchten over ontrouw die door de Vlaamse pers verspreid werden. Evelien Bosmans reageert ontgoocheld op de roddels…

“De miserie van iemand anders heeft -naar mijn bescheiden mening- geen enkele nieuwswaarde”, begint de actrice haar betoog op Instagram.

“Toch wil ik van dit platform gebruik maken om een halt toe te roepen aan bepaalde magazines die met hun speculaties en insinuaties de rust van onze nieuwe situatie heel erg verstoren.”

“Wat er gezegd wordt over Jonas is compleet verzonnen bullshit. Hij is een fantastische man en vader”, verdedigt Evelien Bosmans haar ex en de vader van hun zoontje Charlie. “Ik zal onze tijd samen altijd blijven koesteren.”

“Het hoe en waarom van een breuk behoort tot de privésfeer. Gun ons alsjeblieft de tijd en ruimte om dit in alle sereniteit te verwerken”, roept Evelien Bosmans op.

“Voila. Ik was niet van plan het er hier nog over te hebben en dit is dus de laatste en enige officiële verklaring. Peace, love en dikke doei”, aldus de actrice die de roddels over ontrouw in hun relatie een halt wil toeroepen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven