Lesley-Ann Poppe: “Ze hebben een andere manier gevonden”

0
Lesley-Ann Poppe: “Ze hebben een andere manier gevonden”
Foto: DPG Media

De toekomst van Miss België staat op een helling. Niemand lijkt nog veel interesse te tonen in de verkiezing en als organisatrice Darline Devos een goed bod krijgt, dan verkoopt ze meteen. Al lijkt er in tegenstelling tot vroeger, nog maar weinig interesse te zijn in de wedstrijd.

Ook Lesley-Ann Poppe is haar interesse verloren om de verkiezing over te nemen. “Mochten ze mij dat tien jaar geleden hebben gevraagd, dan had ik zeker een bod uitgebracht. Maar de tijden zijn veranderd. Vroeger keken mensen naar Miss België om mooie meisjes in badpak te zien en voor de kandidates was het de manier bij uitstek om in de schijnwerpers te komen. Hun bedoeling was vaak om dan later presentatrice te worden”, vertelt Poppe in Dag Allemaal.

Volgens Lesley-Ann hebben meisjes nu een andere manier gevonden om zelf in de schijnwerpers te komen. “Vandaag worden ze gewoon influencer of doen ze mee aan programma’s als ‘Temptation Island’ om zich daarna weer op sociale media te focussen. De echte sterren zitten op Instagram, TikTok of YouTube en verdienen daar vaak veel geld mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven