Manager legt Stan Van Samang op de rooster: “wat is er nog méér gebeurd?”

0
Manager legt Stan Van Samang op de rooster: “wat is er nog méér gebeurd?”
Foto: VTM

Naaktfoto’s van jezelf sturen naar iemand die je niet kent, er zijn slimmere dingen om te doen. Dat beseft nu ook zanger Stan Van Samang, die slachtoffer werd in het Eveline seksting-schandaal. Zijn relatie stond even op een helling, maar Barbara, de vrouw van Stan bleef hem steunen. Hoe moeilijk het soms ook was.

“Toen ik opbiechtte dat ik zo stom was geweest om naaktfoto’s van mijzelf te sturen naar iemand die ik niet kende, heeft mijn vrouw onmiddellijk gezegd: ‘Het is verschrikkelijk dom, maar dit hoeft niet het einde te betekenen’. Ik denk dat het anders heel moeilijk was geweest”, zegt Stan in Het Nieuwsblad.

Ook zijn manager was er even van geschrokken, maar wilde Stan vooral helpen. “Hij vroeg meteen wat er nog meer gebeurd was. Ik zei: ‘Niets’, waarop hij antwoordde: ‘Ha, dat is het?’ En er waren nog mensen die zeiden: ‘et alors?’ Ik heb dus geleerd dat de liefde voor die gast in de spiegel niet onvoorwaardelijk is. Ik ben heel boos geweest, en nog soms – maar er mag ook best gezalfd worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven