Kristof uit Big Brother waarschuwt haters

0
Kristof uit Big Brother waarschuwt haters
Foto: Play4

Kristof Carpentier moest zaterdagavond als eerste het Big Brotherhuis verlaten. Toch voelde zijn exit als een overwinning aan, Kristof was best tevreden met zijn bronzen medaille.

Kristof werd net als alle andere deelnemers uit een groep van maar liefst 16.000 mensen gekozen.

De zelfverzekerdheid waarmee Kristof zijn parcours in het huis heeft afgelegd siert hem, maar niet iedereen was even blij met zijn deelname. Duizenden kijkers konden hem niet meer zien en op de sociale media was Kristof meermaals de kop van jut. Haters heeft hij bij de vleet, misschien zijn zij zelfs met meer dan de fans van de inwoner van Stabroek.

Nu Kristof weer thuis is, kon hij de tijd nemen om even terug te blikken op zijn avontuur. “Hoe ik naar alle negatieve opmerkingen over Big Brother kijk?”, schrijft Kristof op Instagram.

Zijn glimlach in het filmpje zegt meer dan genoeg, Kristof lijkt zich totaal niets aan te trekken van alle negativiteit en dat is een sterkte eigenschap. Zijn haters kunnen het profiel van Kristof beter maar niet volgen, voor hen heeft de beste Belg uit Big Brother 2022 een opvallende boodschap: “Haterzzzz gonna hate”. Duidelijker kan niet!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven