Alex Agnew: ‘Dat maakt mij ongelukkig’ kranten lezen

0
Alex Agnew: ‘Dat maakt mij ongelukkig’ kranten lezen
Foto: Peter De Smedt

We hebben zo allemaal wel een beetje dingen waar we echt ongelukkig van worden. Voor comedian Alex Agnew is dat het lezen van de kranten. Zeker nu met de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Gelukkig weet Alex zich met genoeg andere zaken te entertainen waar hij dan wel weer vrolijk van wordt.

“Ik ben een fundamenteel ongelukkig persoon. Vorige week was ik op reis. Ik heb mijn telefoon afgezet en geen enkel boek meegepakt over politiek of maatschappij. Ik heb enkel Netflix-reeksen gezien die uitblinken in entertainment. Ik vind dat we in vermoeide tijden leven. Alles is politiek. De nieuwe Batman-film, zelfs dat gaat over politiek”, klinkt het geïrriteerd in Het Laatste nieuws.

Maar naast de kranten, wordt Alex ook ongelukkig van de midlifecrisis. “Dat gevoel van ‘Is dit het nu? Wat staat mij nog te wachten? Is het nog de moeite? Het beste is eraf’. Doemdenken. Ik moet echt vechten voor positiviteit, er zit een zekere melancholie in mij, altijd al gehad. Ik word van veel dingen kwaad. IK zou soms de zen in mezelf moeten vinden, daarom boks ik tegenwoordig weer. Alleen dan vergeet ik de ellende die mij ongelukkig maakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven