Natalia neemt zoontje mee naar opnames van ‘The Voice’

0
Natalia neemt zoontje mee naar opnames van ‘The Voice’
Foto: VTM

Pas enkele maanden geleden moeder geworden, maar nu al terug aan het werk. Dat is hoe het leven van Natalia er nu uitziet. Haar zoontje heeft nog veel zorg nodig en dat zorgt ervoor dat Natalia de kleine Apollo moet meenemen naar de opnames van ‘The Voice’.

“Not gonna lie… vers moederschap brengt veel ups-and-downs met zich mee. Tegenwoordig komt alles weer samen en is het me dikwijls teveel. Met gebrek aan concentratievermogen en alles vergeten wat er in de vorige minuut gezegd werd. Het fysieke is 1 ding en dat geef ik tijd, ook al doet the body dikwijls pijn. Maar het mentale moet altijd maar meedraaien, en dat gaat ook niet, ik sla er tegenwoordig dikwijls naast”, begint Natalia haar emotionele post op Instagram.

“Het is wat het is, en deze fase gaat ook wel voorbij, maar momenteel wil ik dikwijls in mijn cocon blijven zitten. Toch belangrijk dat dit ook effe aan bod komt, want, nee ik ben superwoman niet, I’m just a mommy who tries to survive in the storm”

De post kan op heel wat reacties van collega’s rekenen. Zo reageert acteur Louis Talpe met “Mothers are superheroes, Nath” en kan ze ook op veel steun rekenen van onder andere Gers Pardoel, mama in spé Kat Kerkhofs en Conner Rousseau.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven