Stephanie Planckaert twijfelt over belangrijke beslissing: “misschien niet haalbaar”

0
Stephanie Planckaert twijfelt over belangrijke beslissing: “misschien niet haalbaar”
Foto: VRT

Geen droom zo groot als die van de familie Planckaert. Momenteel zijn ze volop aan het bouwen aan hun chateau zodat ze er hopelijk snel hun gasten kunnen ontvangen. Maar of ze ook definitief naar Frankrijk zullen verhuizen, dat valt nog af te wachten.

Het liefste van al willen ze wachten tot de kinderen hun middelbare school hebben afgewerkt, om het hen niet moeilijker te maken dan nodig. Dat ze daarom nog moeten pendelen tussen Frankrijk en België dat maakt voor Stephanie Planckaert weinig uit. “Ik vind het prima zoals het nu is. Ik heb er geen problemen mee om heen en weer te rijden: een half jaar hier en een half jaar in Frankrijk. In de winter is het daar ook maar koud, hoor. Maar dat is misschien niet haalbaar met school”, bedenkt ze zich in Story.

Maar niet alleen Stephanie en Christopher twijfelen, ook Francesco en Magali zijn overspoeld met twijfels. Zij zien een verhuis momenteel niet zitten. “Maar ook zij hebben nog niet definitief gekozen. Zolang het kasteel niet af is, hoeft niemand te beslissen. We hebben alle vrijheid in keuze. We zijn het er wel over eens dat het moeilijk is om met de hele familie alleen een zaak in Frankrijk te runnen als niet iedereen in Frankrijk woont. Dan zouden onze wegen professioneel scheiden en dat wil niemand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven