‘Tien Om Te Zien’ krijgt stevige concurrentie

0
‘Tien Om Te Zien’ krijgt stevige concurrentie
Foto: VTM

Het kwam als een grote verrassing toen het nieuws bekend raakte dat ‘Tien Om Te Zien’ terug komt. Dat nu ook de VRT met een muziekshow lijkt te komen deze zomer, dat is al helemaal een verrassing. Al is het nog maar de vraag, wie het podium zal mogen betreden en of er plaats is voor de oude rotten in het vak.

Heel wat artiesten als Marina Wally en Sabien Tiels hopen op een uitnodiging voor het programma. “Ik breng een nieuwe song uit. En net zoals al mijn collega’s duim ik voor een plekje in één van de muziekshows van deze zomer. Het is goed dat de zenders eindelijk opnieuw beseffen dat er een groot publiek is voor Vlaamse muziek”, klinkt het bij Sabien Tiels in Dag Allemaal.

Wie het programma op één zal presenteren, dat blijft voorlopig de grote vraag. Al lijkt Niels Destadsbader wel een grote kanshebber te zijn. Hij is het nieuwe goudhaantje van VRT. De kans is groot dat Niels ook nog eens z’n kompaan Miguel Wiels zal laten opdraven als muzikale ondersteuning, zoals Miguel dat al jaren doet bij de muziekshows op VRT. We zijn benieuwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven