Nouchine moet Big Brother verlaten

0
Nouchine moet Big Brother verlaten
Foto: Play4

Nouchine moet Big Brother verlaten, en dat vlak voor de finale. Op woensdagavond werd bekend gemaakt dat zij als laatste het huis moest verlaten voordat de winnaar zaterdag bekend zou gemaakt worden. Het werd een nek-aan-nek race tussen Grace en Nouchine, maar de kijkers hebben hun keuze gemaakt.

“Ik voel me echt opgelucht, maar ook wel een beetje verdrietig omdat het avontuur gewoon echt gedaan is. Mijn avontuur was echt een rollercoaster van emoties. Hoogtes, laagtes, maar vooral zo mooi. Ik heb zo’n mooi avontuur gehad en ik ben zo blij dat ik zo ver geraakt ben en ik heb echt genoten en veel gelachen”, reageert Nouchine vlak na haar exit.

Het is moeilijk kiezen voor Nouchine wat haar allermooiste moment is. Maar er is er toch eentje die er bovenuit springt. “Ik denk het moment dat ik kon openbloeien en gewoon echt mezelf kon zijn. Ik ben daar echt wel mezelf tegengekomen dat ik mij heel hard aantrek hoe anderen zich voelen. En dat ik mij daar echt ongelukkig kan door voelen.”

Nouchine heeft geen verklaring hoe het komt dat ze zo lang in het huis heeft gezeten. “Maar ik denk dat het vooral komt door de mensen rondom mij en door mezelf. Maar dat wil zeggen dat de mensen rondom mij, mij hebben geapprecieerd voor wie ik ben. En daar ben ik wel trots op. Ik kan dat ook niet beschrijven hoe dit avontuur was. Dit is zo’n geweldig uniek avontuur. Ik denk dat dat één van de mooiste dingen is die ik heb meegemaakt in mijn leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven