Gunther Levi: “Dat gaat weer voor heisa zorgen”

0
Gunther Levi: “Dat gaat weer voor heisa zorgen”
Foto: DPG Media

Het is niemand ontgaan dat het vertrek van Gunther Levi bij ‘Familie’ op heel wat commentaar kon rekenen. Zowat iedereen uitte zijn ongenoegen op sociale media en er werd speciaal een facebookgroep opgericht die protesteerde tegen het vertrek van één van de meeste geliefde personages in de reeks.

Het deed wat met Gunther toen hij al die reacties las. “Ik besefte niet hoe geliefd mijn personage wel was. Die steunbetuigingen gaven me een goed gevoel en streelden mijn ijdelheid. Ik vermoed trouwens dat mijn exit nu opnieuw voor heisa kan zorgen”, klinkt het in Tv Familie.

Heel wat kijkers hadden nooit zien aankomen dat Peter zou sterven en dat was een grote schok voor de kijkers. “Iedereen weet al lang dat ik ontslagen ben, maar de meeste kijkers dachten dat Peter naar het buitenland zou verhuizen. En op die manier later nog eens kon weerkeren. Dat Peter om het leven zou komen, bleef een goed bewaard geheim. Ik vrees dat de kijkers echt ontgoocheld zullen zijn.”

Gunther kreeg het nieuws al een half jaar geleden en heeft het ondertussen een plek kunnen geven. “Mocht ‘Familie’ mijn enige job zijn geweest, dan was het wellicht een ander verhaal geweest. Want dan zat ik nu zonder inkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven