Verdwijnt Frank binnenkort uit Thuis?

0
Verdwijnt Frank binnenkort uit Thuis?
Foto: VRT

Thuis-kijkers zijn ongerust over de toekomst van acteur Pol Goossen in Thuis. ‘Frank’ werd immers nog maar eens bedrogen door Simonne (Marleen Merckx) en de kijkers verwachten dat elk moment de vakantieflirt van Simonne kan opduiken in de populaire VRT-soap. Maar is er dan nog wel plaats voor Frank?

Frank had geen zin in de cruise die Simonne wilde maken, maar Frank was misschien toch beter meegegaan. Op de cruise beleefde Simonne immers een avontuurtje met de charmante ‘Dirk’, een personage gespeeld door acteur Ron Cornet. Betekent dit het einde van Frank in Thuis?

“Ik vermoed dat de kijkers langzaam worden voorbereid op de exit van Frank uit Thuis”, publiceert TV Familie een theorie vanop een kijkersforum. Pol Goossen is ondertussen 72 jaar en al op pensioengerechtigde leeftijd. Maar ‘Frank’ is er natuurlijk al vanaf de eerste aflevering bij… Verdwijnt Frank uit Thuis?

Thuis-producer Hans Roggen reageert in TV Familie op het gerucht: “Wij geven nooit commentaar over dat soort zaken”, benadrukt de maker van Thuis in het weekblad. “Maar wie weet zijn Frank en Simonne wel klaar voor een open relatie? Niets is onmogelijk, hé. En al zeker niet in een dagelijkse fictiereeks”, knipoogt Hans Roggen in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven