Lotte Vanwezemael deelt bikinifoto’s op Instagram, maar…

0
Lotte Vanwezemael deelt bikinifoto’s op Instagram, maar…
Foto: Play4

Meer dan 20.000 likes kreeg Lotte Vanwezemael nadat zij woensdag enkele bikinifoto’s van zichzelf deelde op haar Instagram. Vanwezemael liet de kijkers mee genieten van haar verblijf op Curaçao. Vooral de bikinifoto’s spreken de mannen aan. “Neem mij mee”, “Knap hoor jij”, “Take me with you” en “Gorgeous”, zijn maar enkele van de vele reacties op de sociale media.

“Knap vrouwtje, wat ze van jouw in de roddels pers ook geschreven hebben, dikke bullshit ist, heb het dansen op tv gevolgd (wat je trouwens prachtig gedaan hebt)& volgens mij ben je één persoon met het hart op de juiste plaats!!!voila se bij deze gezegd”, schrijft iemand op Instagram.

Wie dacht dat Lotte Vanwezemael momenteel in Curaçao zit, heeft het helemaal mis. Lotte zou wel willen, maar de waarheid is veel minder romantisch: Lotte was pas in het ziekenhuis waar haar gips er na vijf weken eindelijk af mocht en vervangen werd door een loopgips. Ja, ze is nog steeds niet volledig hersteld van de breuk die zij tijdens ‘Dancing With The Stars’ heeft opgelopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven