Vader van Fabrizio ontgoocheld in zoon: “dat is iets voor criminelen”

0
Vader van Fabrizio ontgoocheld in zoon: “dat is iets voor criminelen”
Play4

Als ouder zie je je kinderen het liefste van al verder gaan studeren en een mooi beroep uitoefenen. Dat was ook exact de toekomst die Christos Tzinaridis voor ogen had voor zijn zoon Fabrizio. Fabrizio leerden we kennen dankzij ‘Temptation Island’ als getatoeëerde verleider. Ondertussen heeft Fabrizio zijn leven over een andere boeg gegooid en is hij op zoek naar een vrouw om zijn leven mee te delen.

Toen Fabrizio besloot om een tattooshop te openen was zijn vader daar niet zo gelukkig mee. “Ik was daar echt op tegen. Ook toen hij op zijn eigen lichaam de ene na de andere tattoo liet zetten. Maar je kan niet blijven zagen. Mariëtte en ik beseffen nu ook dat wij in een andere tijd zijn opgegroeid. Toen waren tatoeages voor criminelen of stoere zeelui. Vandaag is dat mode”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar nu zijn ze blij voor Fabrizio dat hij iets heeft gevonden waarin hij echt zichzelf kan zijn. “En het gaat goed met de zaak. Ik ben weer veel bewuster gaan leven. Ik drink nog amper en ik mediteer. Ik heb ook een zoontje waarmee ik bijzondere momenten wil delen en wil mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan doorgeven aan anderen. Daardoor ben ik nu ook twee dagen per week aan de slag als lifecoach en ik ben ook CEO van een cosmeticamerk. Werk genoeg dus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven