Nawel uit Big Brother: ‘Helaas, dat lukt niet’

0
Nawel uit Big Brother: ‘Helaas, dat lukt niet’
Foto: Play4

Afgelopen zaterdag moest Nawel het Big Brotherhuis verlaten. Het was een blij weerzien met haar familie die al voor de uitzending naar Amsterdam was afgereisd: de familie van Nawel had de polls gevolgd en hadden door dat hun geliefde het niet van Salar zou halen.

Nawel heeft ondertussen vele duizenden berichtjes gekregen via haar sociale media en die blijven maar binnenstromen. “Iedereen nogmaals super bedankt voor alle berichtjes die binnen blijven stromen. Ik lees er zoveel”, lacht Nawel die echt niet door had dat Big Brother zo populair was. “Helaas geraak ik er zelf niet aan uit om ze te beantwoorden in combinatie met alles wat er nu op me afkomt. Ik hou van jullie”, schrijft Nawel.

Nawel mag inderdaad wel het huis uit zijn, zij heeft best veel in haar agenda staan. Dinsdag had zij onder andere een interview met Showbizztv, woensdag moet zij naar Hasselt voor opnames met Liese en Naomi, zaterdag zit Nawel in de liveshow en natuurlijk moet zij ook heel wat mensen bijpraten. Vervelen zal Nawel zich niet meteen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven