Kijkers The Masked Singer boos op VTM: ‘Wij zijn niet dom’

742
DPG Media

Vrijdagavond kon je op VTM naar een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ kijken.

In de show werd een zogezegde ‘straffe uitdaging’ gelanceerd door speurder Julie Van den Steen. “Mijn hart bloedt nog altijd een beetje door de exit van de Robots en ik denk dat ik niet de enige ben”, klonk het. Daarom kwam Julie met een idee. “Wat als ik een foto van de Robots post op de Instagram van VTM en die foto verbreekt het record van 50.000 likes, wat echt héél veel is? Zou ik ze dan kunnen overhalen om nog één keer terug te komen in de laatste aflevering? Is dat geen keigoed voorstel?”

De oproep haalde in een mum van tijd de beoogde 50.000 likes en dus mogen Robots zich nu al opmaken voor een straffe guest appearance in de grote finale van volgende week.  Maar de kijkers van VTM zijn écht niet dom. “De finale is toch al vorig jaar opgenomen? Denkt VTM misschien dat wij dom zijn?”, klinkt het bij één van de kijkers van ‘The Masked Singer’.

“Natuurlijk is de finale al opgenomen. Moest het je nog niet opgevallen zijn niels is presentator en werkt sinds juli niet meer voor vtm”, reageert een andere kijker.

Ondertussen heeft VTM ook al gereageerd op de heisa. “Het is niet omdat iets is opgenomen dat het ook wordt uitgezonden. Het ligt in jullie handen”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be