Tobias uit Big Brother: ‘was leuk geweest mocht ik ook iets gekregen hebben’

0
Tobias uit Big Brother: ‘was leuk geweest mocht ik ook iets gekregen hebben’
Foto: Instagram Tobiasvv

Julio en Tobias waren maandagavond amper twee uur terug in het huis en Tobias liet zijn ongenoegen over wat er tijdens zijn afwezigheid gebeurd was al blijven. Tobias vroeg aan Grace wat zij ervan vond dat Salar de mystery box van 70 euro gekocht had. De mystery box leverde Nouchine uiteindelijk immuniteit op. Grace vond het super, zij had het deze week ook gedaan, maar Tobias is er niet héél blij mee. “Ik vind het superleuk voor haar, ik gun het haar wel, maar ik heb het snot van m’n ogen gefietst en ik heb niets van die boodschappen gekregen. Ik gun Nouchine die pin van harte, maar het was wel leuk geweest mocht ik ook iets gekregen hebben. Een kaasje, een wijntje of een biertje”, reageert een misnoegde Tobias tegen Grace.

“Ik snap het heel goed hoor, maar ik heb het snot voor mijn ogen gefietst en Kristof ook en dan denk ik ik gun je die conditioner en die shit echt van harte, die pin gun ik haar ook, maar dan denk ik wat heb ik nu gekregen? Niks, nul komma nul”, reageert Tobias.

Volgens het vriendje van Grace heeft Salar uit pure paniek voor de pin gekozen. “Wie gaat deze week Nouchine nomineren? Bijna niemand. Misschien ik, dus zou ze één stem gehad hebben. Hij (Salar) had de pin ook aan Kristof kunnen geven”, besluit Tobias.

Wees maar zeker dat dit voorval zwaar op de maag ligt bij Tobias, hij beseft dat de kans alsmaar groter is dat hij of Kristof deze week op de nominatielijst zal staan. Mocht Salar de pin aan hem of Kristof gegeven hebben, dan was die kans weer wat kleiner. Maar Salar speelt het spel slim en zal tot het einde strijden om Nouchine in de finale te krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven