Slecht nieuws voor de fans van ‘Lisa’: dit kan niet meer

0
Slecht nieuws voor de fans van ‘Lisa’: dit kan niet meer
Foto: DPG Media

De kijkers van ‘Lisa’ zijn blij dat de VTM-serie opnieuw van start ging. Eindelijk ontdekken ze hoe het Lisa en Jonas vergaat in het nieuwe seizoen van de telenovelle. Al is het veel moeilijker geworden om voorspellingen te doen…

‘Lisa’ is gebaseerd op de Duitse serie ‘Anna und die Liebe’ waardoor trouwe fans vaak op zoek gingen naar wat er in de Duitse versie gebeurd om ook te voorspellen wat er bij ‘Lisa’ op stapel stond. Maar dat is niet meer mogelijk, verduidelijkt producer Johan Smetrijns in Het Laatste Nieuws.

“Onze schrijvers hebben het Duitse voorbeeld ondertussen losgelaten”, zegt ‘Lisa’-producer Johan Smetrijns. “Wij hebben de scenario’s van ‘Anna und die Liebe’ trouwens nooit zomaar gewoon vertaald om ‘Lisa’ te maken”, benadrukt Smetrijns in Het Laatste Nieuws.

De Duitse verhaallijnen van het origineel werden vooral gebruikt ter inspiratie, maar de uitwerking kreeg een flinke Vlaamse draai en eigen inbreng “Die inbreng is in dit seizoen allemaal maar groter geworden”, aldus Johan Smetrijns in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven