Christa en Eddy Planckaert onder vuur: ‘Hoe egoïstisch kan je zijn!’

0
Christa en Eddy Planckaert onder vuur: ‘Hoe egoïstisch kan je zijn!’
Foto: VRT

Afgelopen zondag begon ‘Château Planckaert’ met een opmerkelijk fragment. Christa en Eddy Planckaert zaten samen met de kinderen en schoonkinderen om het over hun toekomst te hebben. Er is nog bijzonder veel werk aan het kasteel en één en ander neemt meer tijd in beslag dan voorzien. Bovendien is het voor de familie niet evident om een professioneel leven in België én Frankrijk uit te bouwen.

Christa en Eddy Planckaert hebben al lang beslist: zij gaan definitief in Frankrijk wonen en ook Stephanie en haar gezin lijken dat van plan te zijn. Wie de familie echter niet volgt zijn Magali en Francesco. “Gelijk hoe, ik wil constant samen zijn met mijn gezin. Punt”, reageert Francesco.

Christa van haar kant ziet het niet zitten dat haar familie uit elkaar valt en Magali en Francesco in België zouden blijven wonen. “Zo gaan wij niet allemaal gelukkig kunnen leven en gaan we ons er niet goed bij voelen”, reageert zij geprikkeld.

“Toen we het kasteel kochten, moest er iemand opgestaan hebben en gezegd hebben: Nee jongens. Ik doe er niet aan mee en dan gingen we verder gedacht hebben”, gaat Christa verder.

Maar Magali is het niet met haar schoonmoeder eens. “We zijn van in het begin eerlijk geweest toen dat kasteel aangekocht werd dat wij in België gingen blijven omdat wij ook dat ding daar hadden. Maar nu zijn we nog altijd van dat idee, van België dit en dat. Daar zijn we altijd eerlijk over geweest. Dat weet iedereen. Maar we gaan jullie niet in de steek laten met de bouw”, benadrukt Magali.

“Hoe egoïstisch kan je zijn. Laat je kinderen zelf hun weg kiezen. Het is alleen de planckaerts familie die van tel is. Heel dapper van Magali om voor haar eigen mening uit te komen en wat een geluk dat ze veel steun krijgt van haar man”, reageert een kijker.

En ja, we moeten Magali gelijk geven, zij heeft van in het begin gezegd dat zij nooit naar Frankrijk zou verhuizen. Dat vertelde zij in elk interview.

“Ze mogen blij zijn dat de kinderen het kasteel helpen renoveren…vooral dankzij Christopher en Francesco…Maar dan nog opeisen dat iedereen daar moet blijven wonen…is een stap te ver…Wat afstand tussen hun zal de band versterken…En dan kun je uitkijken naar op vakantie gaan bij de familie…”, reageert een andere lezer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven