Big Brother: Kristof graaft zijn eigen graf

0
Big Brother: Kristof graaft zijn eigen graf
Foto: Play4

Zondag werd Salar Big Brother, hij kocht maandag in de Mini-Mall de mystery box en daar was iedereen in het huis blij mee. Stiekem hoopte iedereen dat Big Brother hen een feestje of filmavond zou gunnen, daar Big Brother had iets anders voorzien.
Maandagnamiddag kreeg Salar de kans om persoonlijke spullen aan iedereen te geven, maar Big Brother had ook een pin in de aanbieding en daar toonde Salar wél interesse in. Hij wist meteen wie de pin zou krijgen. Neen, niet zijn partner in crime Kristof, maar wel de jongedame die hem tijdens de beginweken van Big Brother had gered: Nouchine.

Die was uiteraard maar wat blij. Wie hier niet echt mee kon lachen (al deed hij het wel) was Kristof. In de loop van de namiddag vertelde hij tegen Salar dat hij liever tegen Julio dan tegen Nawel zou staan bij de nominaties.

Kristof weet ook wel dat Nawel al vijf keer de nominaties overleefd heeft. Hij weet maar al te goed dat hij tegen Nawel geen schijn van kans heeft. De afgelopen 48 uur was er maar één gespreksonderwerp bij Kristof: de nominaties. Urenlang heeft hij er zondag en maandag over gepraat. Zo vaak en zo lang zelfs dat de meeste kijkers Kristof een enkele rit naar huis geven van zodra hij op de nominatielijst staat en dat is zijn eigen schuld.

Kristof speelt het spel té tactisch en daar houden de mensen niet van. We hadden gehoopt dat hij iets geleerd zou hebben van de exit van Dimitri, dat die exit zijn ogen zouden openen, maar niet dus. We vrezen dat het einde van Kristof bij Big Brother héél dichtbij komt of Big Brother moest weer maar eens een hand boven het hoofd van Kristof houden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven