Loopt Salar over naar de groene kamer?

0
Loopt Salar over naar de groene kamer?
Foto: Play4

Er blijven na zaterdag nog 7 bewoners over en dat zorgt voor heel wat mogelijkheden.

Stel dat Hanne naar huis gaat, dan blijven Tobias, Grace, Julio en Salar als Nederlanders over en bestaat het Belgische team uit Kristof, Nouchine en Nawel. Van elk land blijven er bij de finale twee over. Er zou wel eens een twist van formaat kunnen volgen, want als Tobias, Grace, Salar en Kristof samen stemmen, dan verzekert alleen Kristof zichzelf van een finaleplaats. Tobias en Grace gaan elkaar nooit nomineren, dus zal Salar op een bepaald ogenblik mogelijk opgeofferd moeten worden in het ‘gouden’ team. Als Nouchine slim is, sluit zij zich vanaf nu aan bij het gouden team, maar nog slimmer zou zijn om Salar ervan te overtuigen om niet met het gouden team mee te stemmen. Als hij terug naar de groene kamer zou overlopen, dan kan hij zichzelf van een finaleplaats verzekeren.

Blijft Salar bij de gouden kamer, staan er mogelijk weer twee mensen van de groene kamer op de nominatielijst en is Salar nog niet zeker van de finale. Dat zal hij nooit zijn, want Kristof, Grace en Tobias vormen vanaf nu wellicht één front.

Sluit Salar zich aan bij groen én stemmen zij unaniem, dan gaat er volgende week iemand van de gouden kamer naar huis en de week erna mogelijk ook. We weten dat Salar tactisch sterk staat, maar is hij zo bij de hand én vooral: durft hij dit aan of niet?

Maar wat als niet Nawel maar wel Hanne blijft? Dan is hetzelfde verhaal als hierboven van tel en kan zij de plaats van Nawel innemen. Als ook dan Salar slim is, dan kan hij zich van een finaleplaats verzekeren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven