Hij is onbetrouwbaar én een gevaar bij Big Brother

0
Hij is onbetrouwbaar én een gevaar bij Big Brother
Foto: Play4

De grootste manipulator dit jaar bij Big Brother? Zonder twijfel Kristof Carpentier. De zelfverzekerde leraar aardrijkskunde en de man dit zichzelf schlagerzanger noemt, is afgelopen week door de mand gevallen. De helft van de bewoners is Kristof ondertussen meer dan beu, de kans is behoorlijk groot dat hij deze week op de nominatielijst komt te staan. De reden? Zijn gedrag bij een opdracht eerder deze week.

Kristof speelt ondertussen al vijf weken de baas in huis en dringt zijn mening op, ook al heeft hij daar uiteraard een andere mening over. Want dat is wie Kristof is. Manipulator tot en met en een deel van zijn bondje trapt er met open ogen in, zo ook Tobias.

Kristof is al weken bezeten door de nominaties en probeert ook daar zijn stempel te zetten. Woensdagavond ging hij vroeg slapen, maar in werkelijkheid was hij alweer over de nominaties bezig tegen Tobias.
Eerder op de dag moesten de bewoners gaan nomineren, mogelijk is Peter één van de mensen die op de lijst staat en Kristof vertelde Tobias hoe hij één en ander aanpakt.

Kristof is sluw en prijst in de dagboekkamer de kwaliteiten aan van de mensen die hij graag in het spel wil houden, dat deed hij onder andere ook bij Dimitri en dat zou hij deze week opnieuw doen mocht Peter op de lijst staan tegenover bijvoorbeeld een Nawel.

“De kijker ziet dat toch allemaal?”, reageerde Kristof. Hij moest eens weten hoe weinig Big Brother van die gesprekken gebruikt.

Wij zijn vooral benieuwd of Kristof zelf niet op de nominatielijst zal staan, verschillende bewoners keerden zich afgelopen week tegen hem nadat hij serieus naar Leroy uithaalde omdat die een immuniteitspin nam en zo de kans liet liggen om 5.000 euro extra in de pot te krijgen. En enkele uren daarvoor werd diezelfde Kristof door zijn medebewoners tot minst betrouwbare bewoner uitgeroepen, iets wat hij alweer als ‘kracht’ interpreteerde. Sowieso (zijn favoriete uitspraak) iemand die volgens heel wat mensen zo snel mogelijk naar huis gestuurd moet worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven