Helmut Lotti haalt zwaar uit naar Julie Van den Steen: “die blonde simpele”

0
Helmut Lotti haalt zwaar uit naar Julie Van den Steen: “die blonde simpele”
Foto: DPG Media

Helmut Lotti is géén fan van The Masked Singer. De zanger liet op sociale media duidelijk zijn afkeer blijken voor het populaire VTM-programma en vooral speurder Julie Van den Steen kreeg het zwaar te verduren. Helmut leek te beseffen dat hij te ver ging in zijn belediging en verwijderde ondertussen de post op Facebook. En postte ondertussen ook een verontschuldiging…

Helmut Lotti werd lange tijd verdacht als ‘Edelhert’ maar daar was hij niet mee gediend: “Zo’n blonde simpele (Julie Van den Steen, red.) in het panel schreeuwt mijn naam en alle schapen zijn ermee weg… wat een ondraaglijk programma trouwens”, klonk het harde verdict bij Helmut Lotti op Facebook. “Onbegrijpelijk dat daar bijna twee miljoen Vlamingen naar kijken.”

TV Familie publiceert de bewuste posts van Helmut Lotti die ondertussen door de zanger verwijderd werden van zijn sociale media. Het weekblad polst in de naaste omgeving van de zanger waarom hij zo zwaar uithaalde naar The Masked Singer en daar vermoedt men dat Helmut waarschijnlijk gefrustreerd is dat er zo weinig programma’s aandacht besteden aan échte muziek.

Ondertussen heeft Helmut Lotti een nieuwe post op Facebook geplaatst waarin hij zich verontschuldigt voor zijn uitspraken: “Ik zal kort zijn: sorry Julie, jij bent niet simpel, enkel mijn uitspraak over jou was simpel”, spreekt de zanger duidelijke taal. “Ik bied je bij deze mijn excuses aan.”

Helmut Lotti: “Ik zag het fragment van Edelhert snelsnel tussen de soep en de patatten op YouTube passeren (ik stond plots veelvuldig getagd op Facebook en wou checken wat er aan de hand was) en heb op dat moment ook maar dat gezien.”

“Ik vond de verwarring met Johnny Logan onbegrijpelijk want van het bestaan van ‘tips’ was ik niet eens op de hoogte. Ook had ik jou in die twee seconden dat je verscheen niet herkend, maar dat maakt het niet minder fout natuurlijk”, slaat Helmut Lotti mea culpa voor zijn ongepaste uitspraak. “Ik kan wel zeggen dat ik dat dan niet zou hebben geschreven. Het zal sowieso niet meer gebeuren in de toekomst.”

“Verder is vergeleken worden met Johnny Logan enkel een hele eer voor mij.” Al heeft Helmut Lotti ook nog een duidelijke boodschap voor TV Familie: “Het artikel heb ik niet gelezen en ik ben dat ook niet van plan, dus weet ik niet wat mijn frustratie volgens de journalist is. Als het zou gaan over de aandacht: ik heb vorig jaar vriendelijk bedankt voor deelname aan dit programma.”

“Hopelijk heb ik hiermee klaarheid gebracht. Ik wens jullie een  prettige dag en de mensen die dit programma wél goed vinden nog veel kijkplezier”, besluit Helmut Lotti zijn verontschuldiging op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven